HABERLERİMİZ

haber-1463569049
Yeni yönetimini oluşturan Mimarlar Odası Muğla Şubesi yöneticileri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.
Geçtiğimiz günlerde genel kurul ile  Başkalığa seçilen Osman Köseoğlu ve Özgür Çömez,Ali İkram Söker,Özlem A. Çömez, Öncü A.Avşar,Ercan Dönmez ve Ayşegül Keskin’den oluşan Yönetim kurulu üyeleri Başkan Tokat’a nezaket ziyaretinde bulundular.
Başkan Tokat Mimarlar odası Muğla Şubesi Yöneticilerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek başarı diledi. Ziyarette Mimarlar Odası ve Milas Belediyesinin ortak ve işbirliği içerisinde çalışması vurgulandı.
Başkan Köseoğlu ziyaretlerinin  tüm Belediyeler ile birlikte hareket etmek olduğunu belirterek ;Genç ve yeni bir ekibiz,çalışma anlamında heyecan içerisindeyiz. Bu anlamda Belediyelerimiz ile ortak ve işbirliği içerisinde çalışmayı istiyoruz.Tüm odalar ve STK’larında tüm sorunlarda Belediyelerimiz ile ortak hareket etmesi gerekli. Mimarlar Odası Muğla Şubesi olarak üstümüze düşeni yapmaya hazırız.Tüm belediyelerimizi ziyaret edip bu isteğimizi dile getiriyoruz.Sizleri de bu anlamda ziyaret etmek istedik dedi.
Köseoğlu ayrıca 10 yıldır Yunanistan’ın 12 adalar bölgesi ile ortak etkinlik düzenlediklerini etkinliğin önümüzdeki ayağını Milas’ta yapmak istediklerini belirtip ; Yunanistan ile 10 yıldır ortak etkinlik düzenliyoruz.Etkinlik bir yıl orada bir yılda Türkiye de oluyor.Yunanistan’dan 10 Türkiye’den de 10 mimar belirlenen teme üzerinde çalışma yapıyor.Etkinliğin Türkiye ayağını Milas’ta yapmak istiyoruz.Sizin belirleyeceğiniz bir alanda yada cadde ve sokakta mimarlarımız ortak çalışma yapacaklar dedi.
Başkan Tokat  böyle bir etkinliğin Milas’ta yapılmasından mutluluk duyacağını belirtti.
Tokat ; “Milas Belediyesi olarak her zaman Ortak akıl,Kurumlar arası işbirliğine önem veriyoruz.Tüm çalışmalarımızda Odalarımızın ve STK’larımızın görüşlerini alıyoruz.Kurmayı planladığımız Kent Belleği Müzemiz içinde aynı anlayış içerisindeydik.Böyle bir işbirliği içerisinde olmak Kentimizin yararına Yaptığımız çalışmalarda da Mimarlar odamızdan her zaman destek görüyoruz.
Milas Tarihi dokusuyla önemli bir kent.Şehirleşme bakımından biraz eksiklikleri var.Bu anlamda Mimarlar odamızla birlikte çalışmamız gerekli. Milas Belediyesi olarak diğer tüm odalarımızla da desteklenmesi ve korunması anlamında iş birliği içerisindeyiz.
Düzenlenen etkinliğin Milas’ta yapılması bizleri mutlu eder.Bu anlamda da üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ben bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyor ve sizlere başarılar diliyorum”dedi.